Därför är WordPress det bästa valet för er hemsida

WordPress är lätt att använda, men ändå flexibelt nog för att bygga nästan vilken webbplats som helst. 

På grund av dess robusta egenskaper är WordPress i dag världens mest använda plattform för professionella företagshemsidor och webbshopar och används till drygt 30 procent av de 10 miljoner populäraste hemsidorna på nätet.

Många av världens största varumärken använder WordPress för att driva sina webbplatser, till exempel: CNN, Forbes, NASA, NY Times, Mashable, MTV, TechCrunch och Wall Street Journal.

WordPress används av miljontals människor och varje dag skapar någon sin första WordPress-drivna webbplats. 

WordPress är enkelt att använda

WordPress kombinerar enkelhet för användare och publicister med omfattande möjligheter ”under huven” för utvecklare. Det ger ett flexibelt system som ändå är lätt att använda.

Användargränssnittet är lätt att använda och du skapar enkelt inlägg och sidor, placerar in mediafiler, till exempel: bilder eller videor, och med bara ett klick på en knapp publicera det på webben.

WordPress är känt för att ha enkla och effektiva arbetsflöden när det gäller att redigera och publicera innehåll.

WordPress är utbyggbart

WordPress är extremt flexibelt, och funktionaliteten kan utökas med ett brett utbud av tillägg. Det ger dig full flexibilitet att skapa nästan vilken typ av hemsida som helst med WordPress: en personlig blogg eller webbplats, en fotoblogg, en företagswebbplats, en webbutik, en myndighetswebbplats, en tidskrifts- eller nyhetswebbplats, för att nämna några exempel.

Google gillar WordPress

WordPress är skrivet med standardkvalitetskod av hög kvalitet och producerar semantisk markering som gör WordPress webbplatser mycket attraktiv för sökmotorer.

WordPress är redan från början optimerat för sökmotorer. För mer detaljerad styrning av din SEO finns det många SEO-tillägg som kan vara till din hjälp.

WordPress är säkert

WordPress är utvecklat med säkerhet i åtanke och anses vara säkert. Men på grund av WordPress popularitet, blir verktyget en naturlig måltavla för utomstående attacker. Löpande uppdateringar av WordPress och dess tillägg skyddar er från eventuella sårbarheter.

WordPress blir bättre och bättre

WordPress utvecklas dag för dag med förbättringar av gränssnitt och funktioner, mer optimerade SEO-funktioner och mycket, mycket mer.

Vi rekommenderar starkt WordPress!

Det bästa sättet att uppleva den verkliga kraften i WordPress är att använda det. Ge det ett försök, vi rekommenderar det starkt!

Vid behov av hjälp

Skulle ni behöva Wordpress-hjälp så hjälper vi er med alltifrån underhåll och säkerhet till designändringar och vidareutveckling, eller byggnation av en helt ny hemsida.


Våra webbpaket med WordPress passar dig som behöver en modern, konkurrenskraftig hemsida men utan avancerad funktionalitet. Våra webbpaket är perfekta för enmansföretag och mindre företag.