Flytta er webbplats till Webbyrå Mediamakarna Grip helt kostnadsfritt!

Flytta till en komplett Webbyrå – drift, underhåll och hosting!

Flytta er WordPress webbplats till oss. Flytten kostar 0 SEK per webbplats. Vi gör allt jobb med flytten och tar sedan hand om er webbplats och ser till att den får den omvårdnad och kärlek den är värd.

Vi tar över ansvaret över er webbplats, uppdaterar och hanterar tekniken och löser löpande eventuella problem som kan uppstå. Vi bevakar webbplatsens driftstatus (hastighet, säkerhet och upptid) för att snabbt kunna åtgärda eventuella problem.

Vi ger dig en problemfri WordPress-tillvaro till en låg månadskostnad! För endast 850 SEK/månad driftar vi er webbplats på optimerade och konfigurerade servrar för drift av WordPress. Servrarna övervakas 24/7 och backuper av filer och databaser görs varje dag. SSL-Certifikat (https) för en säker webbplats ingår utan kostnad.

Vi uppdaterar löpande webbplatsens kärnkod samt installerade tilläggsmoduler (plugins) och ser till så att det alltid är de senaste versionerna och att de fungerar som det är tänkt. SSL-Certifikat (https) för en säker webbplats ingår utan kostnad.

Fritt disponerad timme per månad och fri support!
1 timma per månad fritt disponerad (till exempel att vi skapar nyhetsinlägg, gör text- och bildändringar, eller vidareutvecklar er webbplats med nya funktioner) ingår när du är kund hos oss, liksom fri telefon och e-postsupport.

Vårt fokus är bra webb, snabb och pålitlig service, nära kundrelationer och långsiktiga samarbeten. Som kund hos oss kan ni fokusera helt på er verksamhet och känna er trygga med att er WordPress webbplats alltid är uppdaterad efter senaste standard.

Flytta er WordPress webbplats till oss. Flytten kostar 0 SEK per webbplats. Fyll i formuläret, mejla till hej@mediamakarnagrip.se eller ring Morgan på telefon 070-215 03 15.