Ny webbplats lanserad till Kommunledningsakademin

Mediamakarna Grip webbyrå lanserar ny webbplats till Kommunledningsakademin.

I dag har vi på webbyrån lanserat en ny webbplats till Kommunledningsakademin. I uppdraget ingick att skapa en responsiv och modern webbplats. Webbplatsen är utvecklad i Wordpress.

Vi är mycket glada att ha fått förtroendet som webbyrå att utveckla den nya webbplatsen, samt att drifta och förvalta webbplatsen.

Kommunledningsakademin gestaltar den framtida kommunen och morgondagens agenda och är en arena för navigering, ledarskap och styrbarhet.

Kolla in webbplatsen här ➜

Kommunledningsakademin - en hemsida utvecklad och driftad av Webbyrå Mediamakarna Grip - Vi hjälper kunder över hela landet att synas med en professionell hemsida.
Kommunledningsakademin – en hemsida utvecklad och driftad av Webbyrå Mediamakarna Grip – Vi hjälper kunder över hela landet att synas med en professionell hemsida.
Hör Jan Sturesson om Kommunledningsakademin i videon.

Går ni i tankarna att uppdatera er närvaro på webben?

Vi är en WordPress-webbyrå med kompletta lösningar för webbplatser i WordPress. Vi utvecklar moderna webbplatser i WordPress med fokus på användarvänlighet och tar hand om er webbplats drift- och förvaltning. Så här jobbar vi tillsammans med er ➜

Morgan Grip, vd och webbdesigner, Mediamakarna Grip Webbyrå

Morgan Grip

WordPressdesigner, -utvecklare

070-215 03 15 · morgan@mediamakarnagrip.se