Behöver du en hemsida 2020?

Behöver du en hemsida 2020?

Har du ett företag utan en hemsida? Behöver du verkligen en hemsida? Ja, ditt företag behöver en hemsida. Här är några viktiga punkter till varför ditt företag behöver det.

  • Dagens kunder förväntar sig att du har en modern och professionell hemsida där de kan lära sig mer om ditt företag och om de varor och tjänster du erbjuder.
  • Du syns i Googles sökresultat. Enligt rapporten Svenskarna och internet 2019 använder 91 procent av svenskarna internet dagligen. Praktiskt taget alla söker information på nätet om en produkt eller tjänst innan de gör ett köp. Om du inte syns på Google missar du möjligheten att fånga upp dessa.
  • Om du tänker på det kommer du att inse att en hemsida är en fantastisk möjlighet, och kanske din enda möjlighet, att visa upp dina produkter och tjänster.

Vill du veta mer hur vi kan hjälpa dig och ditt företag med en professionell, modern och säljande hemsida? Kontakta mig på telefon 070-215 03 15 eller e-post morgan@mediamakarnagrip.se för ett förutsättningslöst samtal.

Morgan Grip, vd och webbdesigner, Mediamakarna Grip Webbyrå

Morgan Grip

Webbdesigner, -utvecklare

070-215 03 15 · morgan@mediamakarnagrip.se