Squarespacebyrå – nya hemsidor och support för Squarespace

Squarespace byrå - nya hemsidor och support för Squarespace.

Stick ut online med en professionell hemsida med Squarespace. Vi hjälper dig med en snygg, användarvänlig och lättskött hemsida i Squarespace.

Squarespace har det mesta för att bygga en snygg hemsida och ett ställe där dina kunder känner sig väl mottagna. Vi hjälper dig att anpassa Squarespace efter din personliga stil och ditt varumärke.

Vi hjälper dig också att skriva texter och hitta passande bilder till din Squarespace-hemsida om du önskar. Låter det intressant? ► Kontakta oss redan idag så kör vi igång!

Vad är Squarespace?

Squarespace är en allt-i-ett-plattform och en systemlösning för att bygga snygga hemsidor. Vi kan hjälpa dig med design och utveckling av en snygg hemsida och anpassa designen efter din personliga stil och dina professionella behov. ► Läs mer om Squarespace här!

Med Squarespace får du, förutom en lättanvänd hemsida, kraftfulla inbyggda SEO-verktyg och analysverktyg. Lär dig varifrån din webbplatstrafik kommer, vad dina besökare letar efter och hur de interagerar med ditt innehåll eller dina produkter med djupgående analysverktyg.

Med Squarespace får du en lösning där du slipper hålla på med uppdateringar och en tillägg (plugins).

Fördelar med Squarespace

  • Användarvänligt gränssnitt och design
  • Många inbyggda funktioner och verktyg
  • Allt-i-ett-lösning, inklusive webbhotell och domän
  • Support och underhåll ingår hos Squarespace

Vad kostar Squarespace?

Squarespace har olika prisplaner som varierar beroende på vilka funktioner och tjänster du behöver. Prisplanerna inkluderar webbhotell, domännamn, SSL-certifikat och support. Se Squarespace prisplaner här!

Vem använder Squarespace?

Squarespace används av många världens största varumärken. Många företag, entreprenörer, fotografer, restauranger och musiker använder Squarespace.

Hemsida med Squarespace.

Vi bygger din hemsida i Squarespace anpassad efter ditt företag och dina behov. Vi har byggt våra hemsidor i Squarespace.

Hemsida med blogg byggd i Squarespace för bloggare och innehållsskapare. Jessica Grip, https://jessicagrip.com
Morgan Grip, fotograf, videograf och content creator. Ny video på YouTube varje vecka, morgangrip.com
Hemsida med webbutik och portfolio byggd i Squarespace för fotograf och videograf. Morgan Grip, https://morgangrip.com

Squarespace byrå – nya hemsidor och support för Squarespace.

Vill du ha hjälp att bygga hemsidan i Squarespace? Kontakta mig gärna så berättar jag mer om Squarespace och hur vi kan hjälpa er med en snygg hemsida i Squarespace.

Morgan Grip, vd och webbdesigner, Mediamakarna Grip Webbyrå

Morgan Grip

Webbdesigner, -utvecklare

070-215 03 15 · morgan@mediamakarnagrip.se