Funderar du på att öppna webbutik?

Starta din webbutik enkelt med komplett e-handelslösning med WooCommerce.

Kom igång med e-handel

Vi hjälper er med en snygg och säljande webshop byggd med WooCommerce. WooCommerce är en flexibel e-handelslösning byggd på WordPress.

Kom igång med världens största e-handelsplattform. Vi tar hand om drift, förvaltning och support!

Med WooCommerce e-handelslösning säljer du nästan vad som helst

E-handel med WooCommerce

Med WooCommerce kan du sälja nästan allting, från fysiska produkter och digitala nedladdningar till prenumerationer. WoCommerce e-handelslösning passar både för små och stora webbutiker.

WooCommerce är extremt flexibelt, och funktionaliteten kan utökas med ett brett utbud av tillägg. WooCommerce är en e-handelsplattform du kan växa i! 

WooCommerce - Starta e-handel med WordPress.

Betallösningar och fraktsystem

WooCommerce accepterar de vanligaste kreditkort- och fakturalösningarna, DIBS, Klarna, PayPal, Svea Ekonomi.

WooCommerce kan integreras med de flesta fraktsystem, till exempel DHL, Postnord och Schenker.

Billmate - Betallösningar för e-handel. Mediamakarna Grip Webbyrå

Integrationer

Zwapgrid är en molntjänst där företag streamar data mellan system, kunder och partners på ett smart och kostnadseffektivt sätt.

Sharespine har integration med ekonomi- och affärssystem som Fortnox, Hogia, Mamut, Specter och Visma, samt integration med marknadsplatserna Fyndiq och Tradera.

Zwapgrid är en molntjänst där företag streamar data mellan system, kunder och partners på ett smart och kostnadseffektivt sätt. Med Sharespine kopplar vi ihop WooCommerce med dina betalväxlar, marknadsplatser och din butikskassa samt ditt affärs- eller ekonomisystem – Mediamakarna Grip Webbyrå

Starta e-handel med oss

Vi utvecklar din webbutik med WooCommerce och tar ansvar för drift, underhåll och förvaltning av er webbutik så att ni kan fokusera på att utveckla er verksamhet. Månadskostnad pris från 850 kronor. Läs mer om vår drift och förvaltning av WordPress och WooCommerce här ->