Funderar du på att öppna webbutik?

Vi hjälper dig komma igång med din webbutik! Vi utvecklar och driftar webbutiker med WooCommerce, utan tvekan det mest användarvänliga och mångsidiga e-handelsverktyg som finns.

WooCommerce

WooCommerce är ett WordPresstillägg och du hanterar enkelt din webbshop i adminpanelen för WordPress.

Drift & Förvaltning

Kom igång med världens största e-handelsplattform. Vi tar hand om drift, förvaltning och support!

Börja sälja på internet – kom igång med din Webbutik!

Starta din egen webbutik. Enkel och flexibel e-handel med e-handelsplattformen WooCommerce. Vi tar hand om drift, underhåll och support!

Fyll i formuläret och vi återkommer till dig inom 24 timmar, oftast mycket snabbare. Du kan också kontakta Morgan på telefon 070-215 03 15 eller e-post morgan@mediamakarnagrip.se så hjälper han er.

Har du frågor eller vill veta mer om e-handel?

Hör av dig till mig! Jag svarar mer än gärna på frågor om våra tjänster på telefon 070-215 03 15 eller e-post morgan@mediamakarnagrip.se.

// Morgan Grip

WooCommerce

WooCommerce är ett WordPresstillägg och har därför också alla de fördelar som WordPress har.

Du hanterar enkelt din webbshoppen i admin-panelen för WordPress, där allt finns samlat på samma ställe. WooCommerce är en av de mest anpassningsbara e-handelsplattformen för att bygga din webbutik på. Över 28 procent av världens webbutiker drivs med WooCommerce.

0%

Av världens alla webbutiker drivs med WooCommerce.

Sälj nästan vad som helst

Med WooCommerce kan du sälja nästan allting, från fysiska produkter och digitala nedladdningar till prenumerationer, och passar både för webbutiker med tio eller tusen produkter. WooCommerce är en e-handelsplattform du kan växa i.

Integrationer

Genom vårt partnersamarbete med Sharespine kan vi erbjuda integration med ekonomi- och affärssystem som Fortnox, Hogia, Mamut, Specter och Visma, samt integration med marknadsplatserna Fyndiq och Tradera.

WooCommerce accepterar de vanligaste kreditkort- och fakturalösningarna, DIBS, Klarna, PayPal, Svea Ekonomi, och kan integreras med de flesta fraktsystem, till exempel DHL, Postnord och Schenker.