Drift & förvaltning av WordPress

Drift, förvaltning, underhåll och service av er WordPress hemsida, med fokus på er hemsidas prestanda, säkerhet, och service. Vi ser till så att er hemsida kontinuerligt hålls uppdaterad och säker.

Drift och förvaltning av hemsidor i WordPress

En tjänst med fokus på er hemsidas prestanda, säkerhet, och service. Det är viktigt att hålla WordPress kärnfiler, temafiler och tillägg (plugins) uppdaterade för att minska risken för attacker, hackad hemsida och säkerhetshål. Vi ser till så att er hemsida kontinuerligt hålls uppdaterad och säker.

Drift och förvaltning av WordPress

Vi säkerställer driften och förvaltningen av er hemsida. Med vårt serviceavtal hemsida erbjuder vi en totallösning för drift och förvaltning av er WordPress hemsida.

Vi bevakar webbplatsens driftstatus (hastighet, säkerhet och upptid) för att snabbt kunna åtgärda eventuella problem. Vi uppdaterar löpande webbplatsens kärnkod samt installerade tilläggsmoduler (plugins) och ser till så att det alltid är de senaste versionerna och att de fungerar som det är tänkt. Allt för en fast månadskostnad.

Vårt fokus är bra webb, snabb och pålitlig service, nära kundrelationer och långsiktiga samarbeten. Som kund hos oss kan ni fokusera helt på er verksamhet och känna er trygga med att er WordPress webbplats alltid är uppdaterad efter senaste standard.

Flytta er WordPress webbplats till oss

Flytta er WordPress hemsida till vår webbyrå. Flytten kostar 0 SEK per webbplats. Vi gör allt jobb med flytten av er hemsida och tar sedan hand om den och ser till att den får den omvårdnad och kärlek den är värd.

Problemfri WordPress-tillvaro till en låg månadskostnad! Vi tar över ansvaret över er webbplats, uppdaterar och hanterar tekniken och löser löpande eventuella problem som kan uppstå. För endast 850 SEK/månad driftar vi er webbplats på optimerade och konfigurerade servrar för drift av WordPress. Servrarna övervakas 24/7 och backuper av filer och databaser görs varje dag.

Två timmar fritt disponerad per månad och fri support! 2 timmar per månad fritt disponerad (till exempel att vi skapar nyhetsinlägg, gör text- och bildändringar, eller vidareutvecklar er webbplats med nya funktioner) ingår när du är kund hos oss, liksom fri telefon och e-postsupport.

Serviceavtal hemsida WordPress

Hosting (webbhotell)

Optimerade och konfigurerade servrar för drift av WordPress webbplatser.

Uppdatering och övervakning

Övervakning och löpande uppdateringar av WordPress, tema och plugins.

Prestandaoptimering

Löpande prestandaoptimering av er webbplats och driftsmiljön. Dina kunder och Google gillar snabba webbplatser. Vi ser till att din webbplats presterar.

Sökmotoroptimering

Med On-Page SEO ger vi er hemsida förutsättningarna att synas i sökmotorer som Google, och ranka högre för relevanta sökningar.

Säkerhetstillägg & SSL

Säkerhetstillägg för ökad säkerhet. SSL-Certifikat (https) för en säker webbplats ingår utan kostnad.

Daglig backup av er webbplats

Komplett backup varje natt. Återställning av sajt från backup vid behov.

Uppdatering av innehåll

Om ni vill ha hjälp med att lägga in era färdiga texter och bilder ingår upp till 2 timmar fria innehållsuppdateringar per månad av er webbplats. Ej ackumulerbar (går ej att spara eller skjuta fram)

Personlig och snabb support

Fri prioriterad support via telefon och e-post, vardagar 8-17. Personlig, snabb och pålitlig service!

Vultr High Frequency-servrar för hög prestanda

Våra drift- och förvaltningskunders webbplatser hostas på Vultr High Frequency-servrar. Vultr High Frequency-servrar har bättre hårdvara än vanliga maskiner och levererar överlägsen prestanda och stabilitet oavsett arbetsbelastning och trafik.
Mediamakarna Grip Webbyrå Logotyp

Söker du webbyrå?

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi till dig inom kort. Vill du hellre ringa? Ring Morgan på telefon 070-215 03 15