Drift & förvaltning av WordPress

Drift, förvaltning, underhåll och service av er WordPress hemsida, med fokus på er hemsidas prestanda, säkerhet, och service. Vi ser till så att er hemsida kontinuerligt hålls uppdaterad och säker.

WordPress hosting – drift och förvaltning av hemsidor i WordPress

Serviceavtal för hemsidor, er egna kompletta webbavdelning till fast månadskostnad. En tjänst med fokus på er hemsidas prestanda, säkerhet, service och WordPress support. Det är viktigt att hålla WordPress kärnfiler, temafiler och tillägg (plugins) uppdaterade för att minska risken för attacker, hackad hemsida och säkerhetshål. Med vår WordPress hosting ser till så att er hemsida kontinuerligt hålls uppdaterad och säker.

Drift och förvaltning av WordPress

Vi säkerställer driften och förvaltningen av er hemsida. Med vår WordPress hosting, serviceavtal hemsida, erbjuder vi en totallösning för drift och förvaltning av er WordPress hemsida.

Vi bevakar webbplatsens driftstatus (hastighet, säkerhet och upptid) för att snabbt kunna åtgärda eventuella problem. Vi uppdaterar löpande webbplatsens kärnkod samt installerade tilläggsmoduler (plugins) och ser till så att det alltid är de senaste versionerna och att de fungerar som det är tänkt. Allt för en fast månadskostnad.

Vårt fokus är bra webb, snabb och pålitlig service, nära kundrelationer och långsiktiga samarbeten. Som kund hos oss kan ni fokusera helt på er verksamhet och känna er trygga med att er WordPress webbplats alltid är uppdaterad efter senaste standard.

Flytta er WordPress-webbplats till oss

WordPress support. Som kund hos oss behöver du aldrig oroa dig för support och hjälp med WordPress.

Flytta er WordPress-hemsida till vår webbyrå. Flytten kostar 0 SEK per webbplats. Vi gör allt jobb med flytten av er hemsida och tar sedan hand om den och ser till att den får den omvårdnad och kärlek den är värd.

Problemfri WordPress-tillvaro till en låg månadskostnad! Vi tar över ansvaret över er webbplats, uppdaterar och hanterar tekniken och löser löpande eventuella problem som kan uppstå. För endast 850 SEK/månad (exklusive moms) driftar vi er webbplats på optimerade och konfigurerade servrar för drift av WordPress. Servrarna övervakas 24/7 och backuper av filer och databaser görs varje dag.

Serviceavtal hemsida WordPress

WordPress hosting (webbhotell)

Webbhotell (Hosting) på våra optimerade och konfigurerade servrar för drift av WordPress. Våra drift- och förvaltningskunders webbplatser hostas på Vultr High Frequency-servrar. Vultr High Frequency-servrar har bättre hårdvara än vanliga maskiner och levererar överlägsen prestanda och stabilitet oavsett arbetsbelastning och trafik.

Uppdatering och övervakning

Övervakning och löpande uppdateringar av WordPress, tema och tillägg (plugins). Vi ser till så att er hemsida kontinuerligt hålls uppdaterad och säker.

Prestandaoptimering

Löpande prestandaoptimering av er webbplats och driftsmiljön. Dina kunder och Google gillar snabba webbplatser. Vi ser till att din webbplats presterar.

Säkerhet och SSL-certifikat

Säkerhetstillägg för ökad säkerhet mot virus och intrång samt SSL-Certifikat (https) för en säker webbplats ingår utan kostnad.

Cache-tillägg

Licensierat cache-tillägg för att snabba upp webbplatsen.

Bildoptimering

Licensierat bildoptimeringstillägg för att snabba upp webbplatsen.

Sökmotoroptimeringstillägg

Licensierat tillägg för effektiv On-Page SEO. Ger er hemsida förutsättningarna att synas i sökmotorer som Google, och ranka högre för relevanta sökningar.

Daglig backup av er webbplats

Komplett backup varje natt. Återställning av sajt från backup vid behov.

Personlig och snabb WordPress-support

Fri prioriterad support via telefon och e-post, vardagar 8-17. Personlig, snabb och pålitlig service!

Månadsrapport

Varje månad skickar vi ut en drift- och förvaltningsrapport som visar bland annat vilka uppdateringar som gjorts på webbplatsen.

Vultr High Frequency-servrar för hög prestanda

Våra drift- och förvaltningskunders webbplatser hostas på Vultr High Frequency-servrar. Vultr High Frequency-servrar har bättre hårdvara än vanliga maskiner och levererar överlägsen prestanda och stabilitet oavsett arbetsbelastning och trafik.

Söker du webbyrå?

Vi arbetar digitalt med hemsidor för företag och organisationer över hela Sverige.

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi till dig inom kort. Vill du hellre ringa? Ring Morgan på telefon 070-215 03 15.