Skip to content

Drift & Förvaltning av WordPress

Mediamakarna Grip Webbyrå tar hand om er WordPress webbplats och ser till att den får all den omvårdnad och kärlek den är värd. Ni får en problemfri webbplats till en låg månadskostnad!

  • Webbhotell (Hosting) på våra optimerade och konfigurerade servrar för drift av WordPress
  • Komplett backup varje natt. Återställning av sajt från backup vid behov
  • Fri prioriterad support via telefon och e-post, vardagar 8-17
  • 1 timma per månad fritt disponerad (till exempel att vi skapar nyhetsinlägg, gör text- och bildändringar, eller bygger på hemsidan med nya funktioner). Ej ackumulerbar (går ej att spara eller skjuta fram)
  • Personlig, snabb och pålitlig service
  • Övervakning och löpande uppdateringar av WordPress, tema och plugins. Vi ser till så att er hemsida kontinuerligt hålls uppdaterad och säker
  • Löpande prestandaoptimering av er webbplats och driftsmiljön
  • Licenskostnader för temaverktyg och plugins
  • SSL-Certifikat (https) för en säker webbplats ingår utan kostnad
  • Wordfence Security för ökad säkerhet

Har du frågor om drift och förvaltning?

Hör av dig till mig! Jag svarar mer än gärna på frågor om våra tjänster på telefon 070-215 03 15 eller e-post morgan@mediamakarnagrip.se.

// Morgan Grip

Flytta er WordPress-hemsida till oss!

Flytta er WordPress-hemsida till vår webbyrå. Flytten kostar 0 SEK per webbplats. Vi gör allt jobb med flytten av er hemsida och tar sedan hand om den och ser till att den får den omvårdnad och kärlek den är värd.

Vi tar över ansvaret över er webbplats, uppdaterar och hanterar tekniken och löser löpande eventuella problem som kan uppstå. Vi bevakar webbplatsens driftstatus (hastighet, säkerhet och upptid) för att snabbt kunna åtgärda eventuella problem.

Problemfri WordPress-tillvaro till en låg månadskostnad! För endast 850 SEK/månad driftar vi er webbplats på optimerade och konfigurerade servrar för drift av WordPress. Servrarna övervakas 24/7 och backuper av filer och databaser görs varje dag. SSL-Certifikat (https) för en säker webbplats ingår utan kostnad.

Vi uppdaterar löpande webbplatsens kärnkod samt installerade tilläggsmoduler (plugins) och ser till så att det alltid är de senaste versionerna och att de fungerar som det är tänkt.

Fritt disponerad timme per månad och fri support!
1 timma per månad fritt disponerad (till exempel att vi skapar nyhetsinlägg, gör text- och bildändringar, eller vidareutvecklar er webbplats med nya funktioner) ingår när du är kund hos oss, liksom fri telefon och e-postsupport.

Vårt fokus är bra webb, snabb och pålitlig service, nära kundrelationer och långsiktiga samarbeten. Som kund hos oss kan ni fokusera helt på er verksamhet och känna er trygga med att er WordPress webbplats alltid är uppdaterad efter senaste standard. Läs mer här.

Vill ni ha en stabil och säker webbplats med en långsiktig partner och webbyrå?
Fyll i formuläret, mejla till hej@mediamakarnagrip.se eller ring Morgan på telefon 070-215 03 15.