Vad kostar en hemsida?

Vad kostar en hemsida? Webbyrå Mediamakarna Grip erbjuder fasta priser med månadsabonnemang.

Vad kostar en hemsida? Det är en fråga vi ofta får, och den är inte helt enkel att svara på. Listan på variationer av hemsidor kan göras väldigt lång.

Det snabba svaret från oss är att utvecklingen av din hemsida kostar från 5 000 kronor och uppåt. Kostnaden beror helt och hållet på hur mycket innehåll som skall finnas på hemsidan och vilka funktioner som önskas.

Enkelt uttryckt, en större hemsida med flera sidor och mer funktionalitet, tar längre tid att bygga och därmed ökar priset. Vi har byggt allt ifrån enkla företagssajter för 5 000 kronor till mer avancerade webbplatser för betydligt högre belopp.

Hemsida till fast pris!

Hos Mediamakarna Grip Webbyrå kan ni alltid få en hemsida till fast pris. Beskriv hur ni tänker kring er nya hemsida så tar vi fram ett kostnadsförslag.

/Löpande kostnad för drift, underhåll och service av er hemsida hos oss är 850 kronor per månad, då ingår också en arbetstimme per månad fritt disponerad (till exempel att vi skapar nyhetsinlägg, gör text- och bildändringar, eller bygger på hemsidan med nya funktioner) samt grundläggande sökmotoroptimering och SSL-certifikat (https).

Få hjälp med hemsida. Läs mer om våra avtal här!

Morgan Grip, vd och webbdesigner, Mediamakarna Grip Webbyrå

Morgan Grip

Webbdesigner, -utvecklare

070-215 03 15 · morgan@mediamakarnagrip.se