Varför välja WordPress?

Webbyrå specialiserad på webbdesign, webbutveckling samt drift och förvaltning av hemsidor i WordPress

Vad är WordPress? Varför skall du välja WordPress?

WordPress är programvara med öppen källkod för att skapa alla typer av webbplatser. Önskar du hjälp med WordPress och en ny WordPress hemsida eller om du behöver support för din WordPress hemsida så står vi gärna till tjänst.

WordPress är både kraftfullt och enkelt

WordPress är ett CMS (innehållshanteringssystem eller webbpubliceringsverktyg) för att skapa och hantera webbplatser.

WordPress kombinerar enkelhet för användare och publicister med omfattande möjligheter ”under huven” för utvecklare. Det ger ett flexibelt system som ändå är lätt att använda. Med WordPress publicerar och redigerar man enkelt texter, bilder och annat innehåll på er webbplats.

Mediamakarna Grip Webbyrå är specialiserade på webbdesign och webbutveckling i WordPress, samt drift och förvaltning av WordPress.

Vi hjälper dig med din WordPress webbplats ➜

WordPress är flexibelt och utbyggbart

WordPress är extremt flexibelt, och funktionaliteten kan utökas med ett brett utbud av tillägg. Med WordPress kan man skapa nästan vilken typ av webbplats som helst.

WordPress lämpar sig därför till en mängd olika typer av verksamheter. Med en webbplats utvecklad i WordPress får du dessutom en webbplats som kan växa med dina behov. WordPress är som en schweizisk armékniv, eller som Lego för webbutveckling och webbdesign.

Exempel på webbplatser utvecklade med WordPress ➜

WordPress är säkert

WordPress är utvecklat med säkerhet i åtanke och anses vara säkert. Men på grund av WordPress popularitet, blir verktyget en naturlig måltavla för utomstående attacker.

Med vårt drift och förvaltningsavtal för WordPress, en tjänst med fokus på er webbplats prestanda, säkerhet och service, slipper du dock fundera på det. Mediamakarna Grip Webbyrå ser då till så att er webbplats kontinuerligt hålls uppdaterad och säker.

Läs mer om Drift och förvaltning av WordPress ➜

Google gillar WordPress

Det är viktigt att din webbplats är sökmotoroptimerad. WordPress är skrivet enligt kodstandard och semantisk struktur. Det gör WordPress webbplatser attraktiva för sökmotorer.

WordPress har en bra grund för sökmotoroptimering, men blir med tilläggsprogram ännu bättre. Därför ingår bland annat ett licensierat tillägg för just det, i drift och förvaltningstjänsten för WordPress, hos Mediamakarna Grip Webbyrå.

Läs mer om sökmotoroptimering av WordPress ➜

Hjälp med WordPress

Hjälp med er hemsida i WordPress? Vi på Mediamakarna Grip Webbyrå erbjuder webbdesign, webbutveckling, drift, förvaltning och support till fasta priser! Önskar du hjälp med WordPress så står vi gärna till tjänst.

Söker du WordPress webbyrå?

Vi arbetar digitalt med hemsidor för företag och organisationer över hela Sverige.

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi till dig inom kort. Vill du hellre ringa? Ring Morgan på telefon 070-215 03 15.