Behöver du WordPress-hjälp?

WordPress utvecklas dag för dag med förbättringar av gränssnitt och funktioner, mer optimerade SEO-funktioner och mycket, mycket mer.

En webbyrå kan vara till stor hjälp med WordPress på flera sätt, beroende på dina behov och mål.

Här är några områden där vi som webbyrå kan erbjuda vår hjälp:

  1. Webbdesign och Utveckling: Vi skapar en anpassad webbplatsdesign som passar ditt varumärke och målgrupp.
  2. Responsiv Design: Vi kommer att se till att din webbplats är responsiv, vilket innebär att den ser bra ut och fungerar korrekt på olika enheter och skärmstorlekar, inklusive smartphones och surfplattor.
  3. Anpassade Funktioner och Plugin-integration: Om du behöver specifika funktioner som inte täcks av standardfunktionaliteten i WordPress, undersöker vi om det finns befintliga plugins för att möta dina behov samt installerar och anpassar dem till er webbplats.
  4. Säkerhet och Underhåll: Vi skyddar din webbplats från potentiella hot med våra underhållstjänster, inklusive uppdateringar av WordPress-kärnan, teman och plugins.
  5. Sökmotoroptimering (SEO): Vi hjälper er med On-Page SEO-optimering av din webbplats för sökmotorer, vilket kan förbättra din synlighet och räckvidd på nätet.
  6. Innehållshantering: Om du behöver hjälp med att skapa och hantera innehåll på din webbplats kan vi erbjuda tjänster för innehållsproduktion och redigering.

Innan du väljer en webbyrå är det viktigt att diskutera dina specifika behov och förväntningar för att säkerställa att de kan leverera de tjänster och lösningar du letar efter.

Kontakta oss så berättar vi mer hur vi kan hjälpa dig och ditt företag med en hemsida i WordPress.

Morgan Grip, vd och webbdesigner, Mediamakarna Grip Webbyrå

Morgan Grip

Webbdesigner, -utvecklare

070-215 03 15 · morgan@mediamakarnagrip.se