Betallösningar och integrationer för e-handel

Betallösningar och integrationer för e-handel.

Tillsammans med våra samarbetspartners Billmate, Zwapgrid och Sharespine kan vi erbjuda trygga betallösningar och ett flertal integrationslösningar för din webbshop.

Alla tre har de utmärkta integrationslösningar till e-handelssystemet WooCommerce, som är det system vi valt att arbeta med.

Billmate är en betallösning som gör det möjligt för dig som e-handlare att ta betalt på nätet. Zwapgrid är en molntjänst där företag streamar data mellan system, kunder och partners på ett smart och kostnadseffektivt sätt. Sharespine erbjuder integration med ekonomi- och affärssystem samt koppling till olika marknadsplatser.

Genom vårt partnersamarbete med Billmate kan vi erbjuda smarta och säkra betallösningar för din webbshop. Billmate erbjuder allt som du behöver för att ta betalt på nätet. Med Billmate kan du erbjuda dina kunder faktura-, Swish-, kreditkort- eller direktbetalning via bank.

Genom vårt partnersamarbete med Zwapgrid kan vi erbjuda kraftfulla integrationer med ett flertal olika system. Till exempel ekonomi- och affärssystem som Fortnox, Visma, Björn Lundén och Wint, samt betal- och faktureringslösningar som till exempel Stripe och Billogram.

Genom vårt partnersamarbete med Sharespine kan vi erbjuda integration med ekonomi- och affärssystem som Fortnox, Hogia, Mamut, Specter och Visma, samt integration med marknadsplatser som till exempel Fyndiq och Tradera.

Om Billmate

Billmate kom till världen 2012, för att möta den nordiska marknadens efterfrågan på smidiga, säkra och heltäckande betallösningar.

Läs mer om Billmate här!

Om Zwapgrid

Zwapgrid är en molntjänst där företag streamar data mellan system, kunder och partners på ett smart och kostnadseffektivt sätt.

Läs mer om Zwapgrid här!

Om Sharespine

Sharespine har en rad med integrationsprodukter som integrerar en mängd e-handelsplattformar med olika ekonomisystem och marknadsplatser.

Läs mer om Sharespine här!

Om WooCommerce

WooCommerce är en e-handelslösning byggd på WordPress som gör det möjligt att integrera en fullskalig webbutik i WordPress.

Läs mer om WooCommerce här!

Funderar du på starta webbshop?

Läs mer om våra e-handelslösningar här eller kontakta mig. Jag berättar gärna hur vi kan hjälpa er igång med e-handel och er webbutik.

Morgan Grip, vd och webbdesigner, Mediamakarna Grip Webbyrå

Morgan Grip

Webbdesigner, -utvecklare

070-215 03 15 · morgan@mediamakarnagrip.se