Vi hjälper dig komma igång med din webbutik

Med WordPress och WooCommerce kommer du snabbt igång med en e-handel som är både flexibel och kostnadseffektiv. Vi hjälper dig att lyckas med din försäljning på webben!

Med WordPress och WooCommerce kommer du snabbt igång med en e-handel som är både flexibel och kostnadseffektiv. Vi hjälper dig att lyckas med din försäljning på webben!

E-handel med WooCommerce, utan tvekan det mest användarvänliga och mångsidiga e-handelsverktyg som finns. 

WooCommerce är ett WordPresstillägg och har därför också alla de fördelar som WordPress har. Du hanterar enkelt din webbshoppen i admin-panelen för WordPress, där allt finns samlat på samma ställe. WooCommerce är en av de mest anpassningsbara e-handelsplattformen att bygga din webbutik på. Över 28 procent av världens webbutiker drivs med WooCommerce.

Öppna webbshop – Sälj nästan vad som helst

Med WooCommerce kan du sälja nästan allting, från fysiska produkter och digitala nedladdningar till prenumerationer. WooCommerce passar både för webbutiker med tio eller tusen produkter. WooCommerce är en e-handelsplattform du kan växa i.

Integrationer

Genom vårt partnersamarbete med Sharespine kan vi erbjuda integration med ekonomi- och affärssystem som Fortnox, Hogia, Mamut, Specter och Visma, samt integration med marknadsplatserna Fyndiq och Tradera.

WooCommerce accepterar de vanligaste kreditkort- och fakturalösningarna, DIBS, Klarna, PayPal, Svea Ekonomi, och kan integreras med de flesta fraktsystem, till exempel DHL, Postnord och Schenker.


Kom igång med världens största E-handelsplattform

Vi tar hand om drift, underhåll och support! Alla paket inkluderar driftsäker hosting, support via e-post eller telefon, automatiska uppdateringar och backup.

Kontakta Morgan på telefon 070-215 03 15 eller e-post: morgan@mediamakarnagrip.se

Morgan Grip, vd och webbdesigner, Mediamakarna Grip Webbyrå

Morgan Grip

Webbdesigner, -utvecklare

070-215 03 15 · morgan@mediamakarnagrip.se