En mobilanpassad hemsida är mer än bara snygg, en mobilanpassad hemsida ger fler besökare. Fler och fler surfar på mobilen och Google indexerar mobilsidor först. Mediamakarna Grip webbyrå utvecklar alltid din hemsida mobilanpassad, användarvänlig och sökmotoroptimerad.

Säljande hemsida till fast pris!

Alla företag behöver en bra hemsida. På hemsidan presenterar du ditt företag och berättar om vad du kan göra för dina kunder och varför de ska kontakta just dig.

Som webbyrå är vårt mål för dig som kund, att med en modern och användarvänlig hemsida, som fungerar lika bra i alla plattformar, öka din digitala närvaro på webben samt öka din lönsamhet.

Här på Mediamakarna Grip bygger vi webbplatser på plattformen WordPress, som vi är specialicerade på. WordPress ger stor frihet för dig som kund att själv administrera din sajt.

Med WordPress kan man bygga nästan vad som helst. Det är som en låda med Lego för webbdesigners och webbutvecklare. Med WordPress får man stor flexibilitet och avancerad funktionalitet. WordPress är också världens mest använda publiceringsverktyg och driver majoriteten av världens alla webbplatser.

Vi bygger din hemsida till fast pris. Det betyder att vi tillsammans går igenom era behov, hemsidans funktionalitet samt design. Därefter kommer vi med ett prisförslag. 

Support och drift av er hemsida löser vi hos oss i form av supportavtal. Med ett supportavtal får du en problemfri hemsida till en låg månadskostnad.

Därför ska ni anlita Mediamakarna Grip när ni ska köpa ny hemsida. Vi är en liten men kreativ webbyrå som har nära kontakt med våra kunder. Vi har över 10-års erfarenhet av webbutveckling och av att hjälpa företag med deras hemsidor. Vi strävar alltid efter hög kvalitet. 


Dags att ta ett steg mot en bättre hemsida? Vi vill gärna arbeta med er. Kontakta Morgan, 070-215 03 15, morgan@mediamakarnagrip.se.


Våra webbpaket med WordPress är perfekta för enmansföretag och mindre företag. Våra webbpaket passar dig som behöver en modern, mobilanpassad och konkurrenskraftig hemsida men utan avancerad funktionalitet.