Vi har ny logotyp och grafisk profil

Mediamakarna Grip Webbyrå har ny logotyp och visuell identitet.

Mycket har hänt sedan starten av webbyrån 2007, då som enskild firma under namnet Forweb och med webbdesign och webbutveckling i tjänsteportföljen. I samband med ombildningen till aktiebolag 2014 bytte företaget namn till Mediamakarna Grip, och i dag levererar vi kompletta helhetslösningar för webb; webbdesign, webbutveckling samt drift, förvaltning och support av webbplatser till kunder runt om i landet.

Vi producerar modern och funktionell webb med drift, förvaltning och support i framkant. Detta vill vi visa ännu tydligare med en modernare logotyp som en symbol för vårt fokus på det som är viktigast för oss – kunderna och webben!

Mediamakarna Grip Webbyrå

Med vår nya logotyp och grafiska profil vill vi ännu tydligare förmedla ett uttryck som speglar den övergripande strategin för webbyrån Mediamakarna Grip. Vi vill att vår logotyp skall signalera att vi är en modern webbyrå som aktivt följer och håller oss uppdaterade i den ständiga förändringen i webbens underbara värld!

Vi hoppas att ni kommer tycka om vår nya logotyp lika mycket som vi gör, och att ni fortfarande kommer att känna igen oss!

Visitkort.
Färgkoder.

Typografi

I vår logotyp använder vi typsnittet Avant Garde Gothic ITC; Standard och Bold. Standard används för ”Mediamakarna” och Bold används för ”GRIP”.

Som kompletterande typsnitt använder vi Raleway och Lato.

Morgan Grip, vd och webbdesigner, Mediamakarna Grip Webbyrå

Morgan Grip

Webbdesigner, -utvecklare

070-215 03 15 · morgan@mediamakarnagrip.se