Webbplats, sajt, hemsida – kärt barn har många namn

Webbplats, sajt, hemsida – kärt barn har många namn.

Webbplats, hemsida, webbsida, webbplats, sajt, webbsajt – kärt barn har många namn! I dag är det den viktigaste marknadskanalen för många företag och organisationer. Vi på Mediamakarna Grip webbyrå hjälper er att lyckas på internet.

Vad är en webbplats?

En webbplats, webbsajt eller sajt är en samling webbsidor. Länken https://mediamakarnagrip.se är ett exempel på en webbplats som sen har olika webbsidor under sig.

Vad är en webbsida?

En webbsida är en specifik sida på en webbplats, till exempel kontaktsidan. En webbplats består oftast av flera webbsidor. Länken https://mediamakarnagrip.se/kontakta-mediamakarna-grip-webbyra/ är ett exempel på en webbsida.

Vad är en hemsida?

Hemsida är webbplatsens första webbsida, men används ofta när man egentligen menar webbplats. Länken https://mediamakarnagrip.se är ett exempel på en hemsida.

I vardagligt ordbruk är nog hemsida det vanligaste begreppet man använder när man egentligen menar webbplats.

Vi hjälper dig på webben!

Vi har skapat hemsidor sedan 2007 och har i dag kunder över hela Sverige vilkas hemsidor vi driftar och förvaltar. Här hittar du några exempel på hemsidor vi utvecklat, driftar och förvalta.

Tillsammans skapar vi en webbplats som passar just er verksamhet. Så här jobbar vi tillsammans med er när vi skapar er webbplats ➜

Morgan Grip, vd och webbdesigner, Mediamakarna Grip Webbyrå

Morgan Grip

Webbdesigner, -utvecklare

070-215 03 15 · morgan@mediamakarnagrip.se