Workplace by facebook nytt intranät för kund

Vi på Webbyrå Mediamakarna Grip hjälpte Härjeånskoncernen att sätta upp och konfigurera deras nya intranät i Workplace by facebook.

Vi har under en tid arbetat med att flytta över Härjeåns Krafts intranät till Workplace by Facebook. Tillsammans med en projektgrupp från koncernen har vi under en tid testat och utvärderat systemet och i dag gick vi ut skarpt och koncernens 130 medarbetare har nu ett helt nytt intranät.

Härjeåns Kraft har nu ett intranät som är en levande mötesplats där alla medarbetare kan kommunicera och dela både stora och små händelser från vardagen; text, bild, video, live video.

Koncernen har medarbetare på flera orter, en geografisk distans som nu kortats ned betydligt i och med övergången till Workplace by Facebook.

”Jag är övertygad om att det här kommer att stärka kulturen, sammanhållningen och att vi allmänt blir mer välinformerade om vad som händer i koncernen”

Sten-Olov Salomonsson, vd Härjeåns Kraft

Intranätet skall vara socialt och det skall vara enkelt!

Workplace by Facebook är just det. Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa er med Workplace by Facebook. Kontakta Morgan, telefon 070-215 03 15 eller morgan@mediamakarnagrip.se

Morgan Grip, vd och webbdesigner, Mediamakarna Grip Webbyrå

Morgan Grip

Webbdesigner, -utvecklare

070-215 03 15 · morgan@mediamakarnagrip.se