Missa inte möjligheterna med Facebook

Webbyrå Mediamakarna Grip hjälper ditt företag med facebook.

Enligt internetstatistik.se använder 64% av svenskarna (70% av internetanvändarna) Facebook. 46% (50%) gör det dagligen.
Att synas på samma arena som nästan var sjunde svensk och berätta för dem att man finns och låta dem upptäcka de tjänster man erbjuder är så klart en möjlighet man som företagare inte får missa. Det kan bli en värdefull del av er digitala marknadsföring.

Med annonser och tävlingar kan ni fånga deras uppmärksamhet, hitta nya kunder, och få resultat. Tänk dock också på att ge era följare värdefullt innehåll i form av intressanta artiklar, guider och råd. Detta bygger förtroende och ökar sannolikheten till att de blir dina kunder i framtiden.

Med sidstatistik kan du se hur din företagssida på Facebook fungerar. Sidstatistiken hjälper dig att förstå vilket innehåll som fungerar bäst, samt justera sidan så den blir ännu bättre och därmed förbättra dess effektivitet.

Med Facebook är det enkelt att kommunicera, och nå ut till både befintliga och nya kunder och rätt skött så kommer det att stärka ert varumärke.
Logga in på facebook med din personliga profil och klicka här för att skapa din företagssida.

Har ni svårt för att komma igång, problem med det tekniska eller andra frågor? Vi hjälper redan ett antal företag med en bra närvaro på Facebook. Låt oss hjälpa Er också. Kontakta Morgan, 070-215 03 15, hej@mediamakarnagrip.se.

Morgan Grip, vd och webbdesigner, Mediamakarna Grip Webbyrå

Morgan Grip

Webbdesigner, -utvecklare

070-215 03 15 · morgan@mediamakarnagrip.se