Ny webbplats lanserad till Vendelas Telefonbyrå

Mediamakarna Grip webbyrå lanserar webbplats till Vendela Cederholms telefonbyrå.

I dag lanserar vi en ny webbplats till Vendelas telefonbyrå, som erbjuder medial rådgivning genom byråns medium. Vendelas telefonbyrå drivs av Vendela Cederholm, känd från bland annat TV-programmet ”Det okända”.

Vi är mycket glada att ha fått förtroendet som webbyrå att utveckla den nya webbplatsen, samt att drifta och förvalta webbplatsen. Webbplatsen är byggd i WordPress med API-integrationer till Google Kalender för visning av scheman och Viatels telefonväxel för betalnummer, betalsamtal, samt hantering av tidsbokning och kundsystem.

Vid tidsbokning på webbplatsen anropas Viatels API och ett kundkonto skapas. Kundens ID hämtas sedan tillbaka till webbplatsen för att skickas med i ett andra API-flöde, som skapar bokningen i Viatel samtidigt som kunden betalar bokningen med sitt kreditkort. Allt detta görs i ett webbformulär.

Tillgänglighetsstatus för byråns medium visas i en kalendervy på webbplatsen. Mediets status hämtas med ett API-flöde från Viatel och kunderna kan se om ett medium är tillgänglig, upptagen i samtal eller inte är tillgänglig, och kan ringa upp ett tillgängligt medium direkt på webbplatsen via ett betalnummer.

Kolla in webbplatsen här ➜

Vendelas Telefonbyrå - en hemsida utvecklad och driftad av Webbyrå Mediamakarna Grip - Vi hjälper kunder över hela landet att synas med en professionell hemsida.
Vendelas telefonbyrå– en webbplats utvecklad och driftad av Webbyrå Mediamakarna Grip – Vi hjälper kunder över hela landet att synas med professionella webbplatser och webbutiker.
Morgan Grip, vd och webbdesigner, Mediamakarna Grip Webbyrå

Morgan Grip

Webbdesigner, -utvecklare

070-215 03 15 · morgan@mediamakarnagrip.se