Fördelar med att använda WordPress

Fördelar med att använda WordPress.

Fördelarna med att välja WordPress för er webbplats är många. Här är några som vi tycker är de främsta fördelarna med att välja WordPress till er webbplats:

 1. Stor flexibilitet och frihet
 2. Skalbart med näst intill obegränsade utvecklingsmöjligheter
 3. Design- och kodfrihet
 4. Enkelt att använda för webbadministratörer
 5. Google gillar WordPress
 6. WordPress är ett säkert CMS
 7. Framtidssäkert

Flexibilitet och frihet

Med WordPress kan du skapa i stort sett vilken typ av webbplats som helst. WordPress ett extremt flexibelt verktyg. Listan på olika typer av webbplatser man kan bygga med WordPress är oändlig. Här är några exempel:

 • Företagswebbplatser
 • Bloggar
 • Nyhetsportaler
 • E-handelssajter
 • Medlemswebbplatser
 • Lärplattformar
 • Personliga webbplatser
 • Ideella webbplatser
 • Auktionswebbplatser

WordPress är skalbart

WordPress är skalbart. Plattformen passar till både det lilla företaget såväl som det stora och kan växa i takt med företaget och behovet.

Design- och kodfrihet

Med WordPress kan man få en hemsida som är helt unik och ser ut precis som man vill och som speglar företagets identitet och grafiska profil. Vi på Mediamakarna Grip Webbyrå jobbar med att skräddarsy webbdesign, tillägg och funktionalitet efter våra kunders unika behov.

Enkelt att administrera

WordPress är enkelt att använda – Ur en administrativ synvinkel är WordPress mycket enkelt att arbeta med. Gränssnittet är intuitivt och användarvänligt och gör det enkelt för webbadministratörer att uppdatera webbplatsens innehåll.

Bra synlighet i sökmotorer

Google gillar WordPress. Eftersom WordPress följer webbstandarder så har en webbplats byggd i WordPress en bra chans att prestera bra hos sökmotorerna. För att öka chansen att ranka bra i sökmotorerna kan man även jobba med on-page SEO, något som vi gör med alla våra kunders webbplatser.

WordPress är säkert

Om en WordPress-webbplats byggs och underhålls på rätt sätt är säkerheten lika hög som med vilket annat CMS som helst.

WordPress är framtidssäkert

WordPress används i dag av drygt 38 procent av världens alla webbplatser. Med sin stora popularitet så kan vi nog känna oss relativt säkra på att WordPress kommer att finnas kvar länge och fortsätta utvecklas. Genom att välja WordPress framtidssäkrar du din plattform.

Mediamakarna Grip ❤️ WordPress

Det finns flertal anledningar till varför vi tycker WordPress skall vara det första valet. Det här var bara några exempel. Läs mer om varför du skall välja WordPress här ➜

WordPress är ett öppen källkodsprojekt som har funnits sedan 2003. Läs mer om WordPress på wordpress.org ➜

Vid behov av hjälp med WordPress

Skulle ni behöva WordPress hjälp, så kan vi hjälpa er med alltifrån underhåll och säkerhet till designändringar och vidareutveckling.

Morgan Grip, vd och webbdesigner, Mediamakarna Grip Webbyrå

Morgan Grip

Webbdesigner, -utvecklare

070-215 03 15 · morgan@mediamakarnagrip.se