Mobilanpassad webbplats med responsiv webbdesign – ett måste

Mobilanpassad webbplats med responsiv webbdesign

Det finns fortfarande många webbplatser som ännu inte är responsiva och därmed inte anpassade för mobila enheter. Responsiv webbdesign betyder att webbplatsens layout, design och innehåll automatiskt anpassas till användarens skärm.

Med responsiv webbdesign ger ni användarna den bästa möjliga upplevelsen av er webbplats oavsett om de surfar med en datorskärm, surfplatta eller mobil.

I dag är det ett måste att ha en responsiv webbplats om du vill generera mycket trafik till din webbplats. Om er webbplats inte är responsiv och anpassad för mobilbesökarna så är risken stor att du förlorar kunder. Mobilsurfandet har ökat explosionsartat!

Responsiv webbdesign och sökmotoroptimering

Google prioriterar responsiva och mobilanpassade webbplatser vilket gör att de visas högre upp i sökresultatet. Effektiv sökmotoroptimering (SEO) kräver i dag att er webbplats är lika tillgänglig på en mobil enhet som den är på en dator.

Vi utvecklar din webbplats responsiv och mobilanpassad

Om du vill veta mer om responsiv webbdesign är du mer än välkommen att kontakta oss på Mediamakarna Grip webbyrå. Anlitar ni oss som er webbyrå så ser vi till att er nya webbplats är responsiv och anpassningsbar till alla enheter.

Morgan Grip, vd och webbdesigner, Mediamakarna Grip Webbyrå

Morgan Grip

Webbdesigner, -utvecklare

070-215 03 15 · morgan@mediamakarnagrip.se