Vi lanserar ny hemsida till Bäckedals Folkhögskola

Webbyrå Mediamakarna Grip lanserar ny webbplats till Bäckedals folkhögskola.

Vi är riktigt glada när vi nu kan lansera Bäckedals Folkhögskolas nya moderna hemsida. Den tidigare versionen hade hängt med i sex år så det var hög tid för en uppgradering.

Från Drupal till WordPress

Det var också vi som byggde deras tidigare hemsida, då i CMS:et Drupal. När det nu var dags att bygga nytt föll dock valet på WordPress, framför allt för dess användarvänlighet samt att det, genom ett näst intill oändligt antal plugin, är relativt enkelt att bygga vidare med ny funktionalitet om det skulle bli aktuellt i framtiden.

Responsiv hemsida med WordPress

Den nya sajten är som sig bör 2016 naturligtvis responsiv och anpassar sig alltså efter den plattform besökaren befinner sig på; smartphone, surfplatta eller dator.

Hemsidan har en modern minimalistisk och avskalad så kallad platt design, stora bilder, stora fält, bakgrundsvideo och lättläst typografi.

Besök sajten: backedal.se

Bäckedals Folkhögskola - en hemsida utvecklad och driftad av Webbyrå Mediamakarna Grip - Vi hjälper kunder över hela landet att synas med en professionell hemsida.
Bäckedals Folkhögskola – en hemsida utvecklad och driftad av Webbyrå Mediamakarna Grip – Vi hjälper kunder över hela landet att synas med en professionell hemsida.
Morgan Grip, vd och webbdesigner, Mediamakarna Grip Webbyrå

Morgan Grip

Webbdesigner, -utvecklare

070-215 03 15 · morgan@mediamakarnagrip.se